Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Visszament az exéhez, de még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszament az exéhez, de még nekem irkál. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Kavartam egy fiúval, kb 3 es fel honapig tartott ez az egesz, de nem voltunk egyutt hivatalosan( de szerettunk volna). Aztan vege is lett, o meg visszament az exehez, kb meg ki sem mondtuk hogy vege, es mar akkor.

Az exevel sokaig voltak egyutt elottem, szakitottak is parszor, de ujbol osszejottek, es most megint. Nekem azt mondta nem szerette, nem volt jo kapcsolat, viszont most megis vele van.

Mar akkor is tetszettem neki mikor vele volt. Ezalatt a par honap alatt, napi szinten talalkoztunk, rengeteg szep dolgot mondott nekem, aradozott allandoan, bokolt es dicsert, valamint azt is mondta hogy szeret.

Miota vege lett nagyon sokszor ram irt, es beszelgettunk, utalt is arra hogy talalkozzunk, szexeljunk, es kezdjuk ujra, nem mondta ki, de utalt ra, mindekozben ugye egyutt van az exevel.

Sajnos en azota se tudtam mihez kezdeni, pedig mar par honapja vege van, nem akarok massal lenni, csak vele, nagyon szerelmes lettem belé, es fogalmam sincs mit kezdjek ezzel, mindig mikor elfelejtenem, akkor latom vagy akkor ir ram eppen.

Most akkor kit szeret?

Irjatok le legyszi a velemenyeteket az egeszrol, es hogy mihez kellene kezdenem. (Gondolom a legtobben az elengedest fogjatok irni, tudom hogy ezt kellene, de meg nem megy, lassan felejtek, es lassan szeretek ki valakibol sajnos)

2018. okt. 21. 18:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt lehagytam hogy lany vagyok, es 20eves, o idosebb par evvel.
2018. okt. 21. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Leírtakból ítélve csak hülyített téged, mondani bármit lehet. Egyszerűen nem érdemli meg a srác a szerelmed, sokkal jobbat érdemelsz.
2018. okt. 21. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

20 évesen ennyire buta és naiv vagy? Gratulálok.

Csak szexre kellesz neki, meg szórakozni, ez nyilvánvaló. Ilyen hülyékbe NEM szeretünk bele!!!!

"Nekem azt mondta nem szerette, nem volt jo kapcsolat,"

Te meg elhitted. Okos kislány...Nyilván nem véletlenül van vele. Szeretni nem szereti őt sem, mert ez a gyökér nem képes semmilyen érzelemre, de valami miatt ezzel a csajjal van, pl. mert nyilván mindent eltűr neki, és ez igen praktikus.

Bókol, dicsér? Mondani könnyű bármit. A papír mindent elbír, a levegő meg főleg.

Azt is mondta, hogy szeret? Hazudott.

Tiszteled magad minimális mértékben, vagy te magad csinálsz magadból kapcarongyot? Erre válaszolj és tudni fogod, mit kell tenned.

2018. okt. 21. 19:47
 4/5 Williamspear ***** válasza:

Napi kvíz kérdéseink:

1) Mennyi a pár IQ-ja ha egyiküké se?

2) Mit kavarhattak? Rántás, leves?

3) Ha A dug B-vel és B dug C-vel, akkor A is dug C-vel?

2018. okt. 23. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Phu de ertelmes ember lehetsz te is, kedves utolsó!
2018. okt. 24. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!