Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok errol a helyzetrol?
Teljes mertekben tisztaban vagyok vele hogy ez a gyk es ez igazabol egy eleg kozhely tema de kivancsi vagyok a velemenyetekre (elso sorban azoknak a fiuknak akik hasonlo cipoben jarnak)
Szoval van itt egy fiu akit mar ragota nezegettem, szimpatizaltam vele es nemreg ram irt. En persze teljesen fel voltam dobva de ezek utan hallottam olyan dolgokat rola hogy o nem keres kapcsolatot es neki csak egy dologra kell egy lany (gondolom egyertelmu mire) es ezek a dolgok nekem is feltuntek a beszelgetesunk soran es szova is tettem neki hogy ha ennyi a szandeka akkor ne hulyitsuk egymast, de o mindig annyit mondott hogy rosszul esik neki hogy ennyire rossznak nezem es hogy tenyleg nem ennyi a szandeka ameddig nekem nincsenek ilyesmi kereseim. Ezek utan talalkoztunk es kicsit megnyugodtam de utana picit o is es en is oszintebbek voltunk a masikkal amin kicsit osszevesztunk majd egyik naprol a masikra eltunt es alig alig irt, en meg persze nem zaklattam es elengedtem ezt a dolgot, de most megint ram irt. Teljesen osszezavar es nem tudom eldonteni hogy mi a szandeka es neki miert jo ha huzzuk egymas agyat.
Elore is koszonom a normalis valaszokat es velemenyeket:)
Ne mindig azt várd hogy ő irjon irj rá te is
Lehet azon haragudott meg
Hogy nem hittél neki
Elitélted azelőtt hogy metudtad volna az igazat
Minden pletyka mögött van egy mélyebb igazság
Meg hidd el
Ha arra kellenél neki
Nem törődne ilyen sokat veled
Mert akkor meki ez fáradság lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!