Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsán viselkedik velem a tanárom. Szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Mielőtt még írnátok nem képzelem be magamnak. Egyébként lány vagyok... Szerintem szerelmes belém a tanárom amit nem értek mert eléggé nagy a korkülömbség köztünk. Velem olyan furcsán viselkedik a jegyemet is átjavította jobbra. Meg észrevettem hogy folyton enegem bámul amikor orán kívül kérdeztem tőle valamit látom a szemében hogy így mélyen belenéz a szemembe na szóval nagyon furcsa és ez engem eléggé zavar. Szerintetek?2018. okt. 17. 21:02
1/5 anonim válasza:
Ha te tudod akkor miért kérdezed?
2/5 anonim válasza:
Igen, ”szerelmes” beléd. Csak ő ezt egy picit máshogy fejezné ki. Ha ezt így érted.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak bebeszéled magadnak. Hány éves vagy te és hány éves ő (kb, ha nem tudod pontosan). A tanárok tudnak furcsán nézni, valószínüleg te szoktál nagyon figyelni az órán, ezért szúrt ki téged és mivel látja, hogy érdeklődsz (mármint a tanagyag iránt) ezért tűnhet úgy, hogy kijezetten téged néz.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem biztos hogy szerelmes beled hanem tetszel neki külsőleg. Az ilyeneket sose értettem. Nekem is volt ilyen tanarom es olyan volt mintha rendesen tamozdulna az egyik osztalytarsamra
5/5 anonim válasza:
Kérdező nézd meg az Ámbár tanár úr c filmet. Onnan megtudod milyen ha egy tanár szerelmes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!