Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tesz semmit mi van vele?
Figyelt kérdés
Januárban szakítottam a barátommal 3évet voltunk együtt. Azután egy buliban a fiú barátommal (akivel régebben már kavargattunk) smároltunk. Ez hétvégéről hétvégére folytatódott. És egy idő után barátság extrákkal lett, ha értitek. De aztán jöttek az érzelmek (mind2 részről) és már olyan volt , mintha együtt lettünk volna. De még nem akartunk semmit sem elsietni. Egész nyaram vele töltöttem. De aztán egyszer mondom jó én nem kérdezem meg, hogy találkozunk e. 1 hónapig semmi, akkor is aztán én kérdeztem meg. Nálam aludt. És azután megint 1 hónapig semmi. Egy buliban futottunk össze ahol az exemmel volt kint. (Aki semmirol sem tud) és betelt a pohár mondtam, hogy ez így nem mehet. És utána mintha mi sem történt volna ír. És most volt még1 buli ahova mind2en megvoltunk hívva. Nála aludtam végül és nem győzte mondani, hogy szeret és, hogy velem minden jobb. Olelgetet, csokoloztunk. Nekem is ez olyan mintha a mennybe lennek. De elmentem tole és tudtam, hogy ennyi. És ugyanúgy ír. De tudom, hogy nem fogunk találkozni. Ha szeret akkor miétt szar le? Vagy ezt az egészet?2018. okt. 15. 13:03
1/2 anonim válasza:
Nem akarlak most elkeseríteni vagy ilyesmi, de szerintem csak ki akar használni.:( A helyedben én le se szarnám vagy elküldeném melegebb tájakra. Ne hagyd neki hogy kihasználjon! Úgyis találsz majd ezerszer jobbat!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a választ, azóta lezártuk :)
2019. jan. 11. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!