Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy fiúnak írtam egy levelet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak írtam egy levelet és összegyűrte mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Írtam egy szerelmeslevelet persze nem írtam rá a nevem és szünetbe a fiú tolltartójába helyeztem...Bejöttünk a szünetről,kezdődött az óra,megnézte,elolvasta és aztán összegyűrte és kidobta...mit tegyek? lelkileg nagyon össze vagyok törve 16/L

2018. okt. 10. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondoltál hogy csak arra gondolt hogy poén ?
2018. okt. 10. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Lehet azt hitte, hogy a haverjai basz tattak...kb sztem én is ezt csináltam volna xdd amúgy meg ne irkalj szerelmes levelet. Ne vallj szerelmet. Sztem ez az egyik legrosszabb a (nem csinálok semmiten kivul) inkább kuldj neki jeleket. Szemezz vele, mosolyogj rá. Ha normális fiú akkor tudja értékelni és nem fog piszkálni miatta. Főleg ha tetszel neki. Ha látod hogy vissza mosolyog. Szemezz veled ugyanúgy de nem hiv el (lehet csak nem mer) akkor te is meg kérdez heted h nincs e kedve elmenni veled valahova parkba pl. Ha meg te is kicsit felenkebb vagy, először csak menj és beszélgess vele szünetekben. Az egyáltalán nem gáz 🙂

16F

2018. okt. 10. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivel a nevedet nem írtad rá, mire számítottál, hogy majd elolvassa a levelet, és ő is szerelmet vall neked?Egyrészt simán gondolhatta hogy valaki vicces kedvében volt, és szórakozik vele. Másrészt, ezzel nem téged utasított vissza hanem egy levelet dobott ki amit elolvasott(minek tartogassa? ), és nem tudott vele mit kezdeni. Gondolj bele, nem tudta hogy ki írta a levelet..,tehát az is benne volt a paklijába hogy a gimi legszebb lányától kapott levelet dobja ki... Ezt ő gondolom tudta,és így is kidobta. Szóval ne úgy fogd fel hogy visszautasított téged, hanem hogy kidobott egy ismeretlentől kapott levelet.Amúgy személyesen vagy névvel lehet többre mentél volna, mert lehet kedvel téged, de így csak egy ismeretlen voltál neki.
2018. okt. 10. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:

ha én lennék ilyen szituba, szerintem lehet el se tudnám olvasni

mellesleg tuti szó nélkül kidobnám

mi az osztályba szivattuk ilyenekkel egymást

volt olyan is, hogy egy falloszt rajzoltunk egy lapra, majd beleraktuk egy csaj kabátzsebébe, majd otthonról írt, hogy "ne már, ez most komoly??"

volt akinek csempét raktunk a táskájába, vagy az öltözőböl zuhany csövet

de mi is ilyen levelekkel kezdtünk

aztán már a suliba gyűjtöttünk aláírást, hogy "100alá írás kellene ebből a körzetből xy alapítvány nevébe, a vak pandák zenei oktatására"

2018. okt. 10. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!