Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez egy jel lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy jel lenne?

Figyelt kérdés
A baratom tegnap este amikor egymas utan a szemembe mondta, hogy szeret, mindket alkalommal osszeszukult a puppillaja.. hazudna ez alapjan? Rogos uton vagyunk tul, de azota is erzem, meg latom a gesztusaibol, hogy szeret. De ez a puppilla dolog megijeszt

2018. okt. 10. 06:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen egy jel arra hogy borzasztó mániás vagy . Vannak testbeszedek persze , de azért mert neki összeszűkül a pupillája egyáltalán nem biztos h azt jelenti hogy hazudik... Ha nem bízol benne akkor beszélgetéseteket többet,ne jeleket keress arra hogy na hátha lebukik most. Tegyük fel összevesztek ebből mit mondasz miből gondolod h nem őszinte ? Azért mert a pupillája összeszűkült ...... nalatom úgy látom a legnagyobb baj a bizalom,Nem hiszel neki kételkedsz abba amit mond . Beszelgessetek!
2018. okt. 10. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Nalatok *
2018. okt. 10. 10:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Kedves valaszolo!

Nem kene lehurrogni, mivel nem tudod ennek az egesznek a hatteret. Szerinted szorakozasbol kerdezem? Erdekelt, hogy kinek mi a tapasztalata. Csak meglepett a dolog.

2018. okt. 10. 12:02
 4/7 anonim ***** válasza:

"ennek az egesznek a hatteret."

- általában nem tudjuk a gyakorin és általában egyik oldalt halljuk. Ez a gyakori.

Várjuk a másik oldalt, ami kb így szólna:

A szerelmemnek tegnap este mondtam, hogy szeretem! erre ő anatómiai vizsgálatba kezdett.

Lehet, hogy ő nem szeret, csak boncolni akar, vagy szemműtétet végrehajtani?

Én férfi vagyok: az igen, az igen, a nem, az nem nálam. Lehet, hogy a nőknél ez nem egyértelmű?

2018. okt. 10. 12:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Oke. Csak kivancsi voltam velemenyekre, nem kell megkovezni. Tobb valaszt nem is kerek, koszi. Szeretem a parom, o is engem, tudom. Csak hirtelen felindulasbol irtam ki a kerdest. De akkor bocsanat😅
2018. okt. 10. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

1 válaszoló vagyok

Nagyon érzékeny vagy egyáltalán nem szántam támadásnak se bántásnak:)

Az előzményeket valoban nem tudjuk, ezért lehet nem olyan választ kapsz mint amit gondolsz vagy várnál.

Én csak azt mondtam ne maniazz . A nők 99%a volt már ilyen helyzetbe vagy a kapcsolata. Ez meg nem baj, viszont innen tovább ne engedd mert mindenbe kételkedni fogsz . Azt mondod érzed hogy szeret akkor arra figyelj inkább,ennyi. Ha hazudik más dolog fog árulkodni róla, nem a pupillája:)

Te kérted ki a véleményüket aztán mikor neked nem tetszik mert esetleg másképp ertelmezed, felháborodsz

Hidd el nem bánt senki.

2018. okt. 10. 12:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Elhiszem. Csak irasban nem hallom a hangnemet, tamadasnak vettem. De megfogadom, nem figyelek az ilyen jelekre, igazatok van. Csak a rossz idoszak utan elgondolkodtam ezen. Kicsit meg vissza kell razodnunk egymashoz :)
2018. okt. 10. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!