Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintettrk mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintettrk mit tegyek?

Figyelt kérdés
A parommal 3eve vagyok egyut, sajnos iden januarba elhagytam egy honapra az osztalytarsamert, de egy honap utan vissza tertem az elozohoz mert ot szeretem. Azt kerte tolem hogy eretsegi utan az okj-t mashol tegyem le mert nem tudja elfogadni hogy meg egy evig az osztalytarsam legyen a lany. De en nem valltottam mert a szuleim ugy gondoljak hogy nem kerhet ilyet a lany es hogy mar egy ev ide oda mar nem szamit, de ha en iskolat akarok valtani megtehetem csak akkor menjenek el otthonrol. Na es ez itt szamomra a nehez hogy kit vallaszak a szuleimet vagy a lanyt akit szeretek es egyut terveztuk a jovonket is. Szerintettek melyik a helyes? 19vagyok ha netan szamitana

2018. okt. 9. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna elhagynod, ott basztad el az egészet. Ha igazán szeretnéd, nem hagytad volna ott másért :) magadra vess, és magadtól próbálj megoldást találni, ha már elbasztad.
2018. okt. 9. 13:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Jo hat nyilvan en rontottam el, de azert ez nehez mert egyik oldalt csak a szuleim vannak akik felneveltek es szeretnek, a masikon meg egy olyan lany akit en szeretek.
2018. okt. 9. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
19 evesen jard ki az iskolat mar az egesz eletedet ne cseszd el
2018. okt. 9. 15:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyilvan kijarnam csak masik iskolaba tanulnam ugyan ezt
2018. okt. 9. 15:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne viccelj!!! Most egy ilyen kérés miatt otthagynád a régi sulid, a megszokott közösséget meg a barátaidat? Mindent? Ha a párod megbocsátott, sztem nem várhatja ezt el tőled. Amúgy ha ez a féltékenykedés súlyosabb lesz, akkor is mindig csak a követeléseket fogod teljesíteni? Értem én hogy hibáztál, viszont azt hidzem a szüleid látják jól a helyzetet. Megbánnád, ha másik sulit választanál
2018. okt. 9. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!