Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkó volt?
Figyelt kérdés
Szóval most szombaton elmentem randizni negyedjére egy sráccal mert három alkalom eddig jónak bizonyult. Most a házukba hívott és otthon volt az édesapja is. Szörnyen kínos volt hogy én egyszer beszéltem a srácnak a saját apámról, hogy milyen, és valahogy ott is feljött róla a szó, és a srác mondta a saját apja előtt hogy nekem milyen szar apám van meg hogy meséljek csak róla. A másik az volt hogy a konyhában főzés volt és az édesapja mondta, hogy nyugodtan megpróbálhatom, de a srác megint elkezdte, hogy én mindent odaégetek meg béna vagyok. Aztán az apja megpróbált velem rendes lenni, és megkérdezte még h mi legyen a reggeli a srác mondta hogy nem kell, egyem meg csak a kiflit amit hoztam. Meg alváskor azt mondta hogy adjam neki oda a nagy paplant mert rajtam úgyis van ruha, és én meg takarózzak azzal a kis lyukacsos pléddel. Az én értékrendem rossz, ha úgy gondolom, hogy azzal a nővel, aki a kiszemeltünk, nem bánunk így?2018. okt. 8. 10:01
1/7 anonim válasza:
Nagyon nem tisztel... Én tuti hagynám az ilyet.
2/7 anonim válasza:
Senkivel nem bánunk így lol
Amúgy szerintem azt hiszi a srác, hogy a nőket szarba kell nézni és akkor majd ő lesz a tökös nőcsábász, aki le sem tudja magáról vakarni a csajokat. Remélem, ott hagyod.
5/7 anonim válasza:
Hát én az első megnyilvánulásánal leleptem volna
6/7 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Az ilyennek nem való barátnő. Ha így mert viselkedni ráadásul az apja előtt otthon, akkor az első három tali hogy lehetett jó?
Kiröhögném az ilyen srácot. Szánalom.
7/7 anonim válasza:
Ha negyedik alkalommal máris ott maradsz éjszakára, meg is kaptad a lealázást. Hiszen még nem is ismered!
Elhiszem, hogy régimódi a gondolkozásom, de a mai fiúk is a nem könnyen kapható lányokat szeretik, akit becsülni is lehet! A többi meg felejtős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!