Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget szeretnél kérni. Lefeküdtem másodszor a barátommal és megszakítás módszer váalasztottuk tudjuk, hogy nem éppen a legbiztonságasabb szóval ne oktasatok kérlek ki minket, de mielőtt elkezdtem bemiéletet élbi alkor a ciklusom 25napos volt es mióta nemiéletet élek azóta 30-32napos, és most nemtudom hogyan szánoljam a menzim, hogy 25 vagy 30nappal, félek, hogy terhes lehetek, el nem ment bennem és a két teszt is negatív volt.2018. okt. 6. 10:26
2/2 October15 válasza:
Pedig egy 14 évest kifogunk oktatni mint a szrt. :D
-A megszakítás nem védekezés.
-A "naptár módszer" sem az. :)
Olyan nehéz felhúzni azt a retkes gumit? Vagy ha a pasid annyira oda van érted, hogy bekamuzza hogy úgy neki nem jó akkor esetleg: Méhszáj sapka vagy pesszárium? + Mellé spermicid. Vagy odamész anyádhoz és megmondod neki, hogy kísérjen el dokihoz [18 éves korodig kell ő is].
Persze én adom a terhes nőket.. szexik. :) A terhes tinicsajok is biztos jók! :P
26F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!