Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány, ismerjük egymást egy ideje. Én többet érzek, de nem tudom, hogy ő hogy van ezzel. Amikor chatelünk szoktam küldeni szívet/puszit amit viszonoz is. De nem tudom hogy adhatnám a tudtára, jelenleg nem tudunk találkozni, van valami tanácsotok?2018. okt. 4. 16:06
1/2 anonim válasza:
Vagy várd meg azt az időpontot amikor tudsz vele találkozni és akkor mond el neki személyesen(szerintem ez lenne a legjobb, mert így látod az őszinte reakcióját,stb..) vagy őszintén, és nem burkolva írd le neki az érzéseidet, hogy többet tudnál vele elképzelni, mint ami most van...
2/2 anonim válasza:
Szerintem minden lánynak többet jelent ha szemtől szembe adják tudtára. Várd ki, mert megéri. A mai fiatalokkal az a baj, hogy legtöbbjüknél természetessé vált a szív/puszi üzenet ,ezért már nem feltétlenül van különösebb jelentése. Persze mindenképp érdemes tudatni vele az érzéseidet, mivel nincs mit veszíteni...ha nem tetszel neki akkor legalább tudni fogsz róla ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!