Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Hogyan mondjam el egy lánynak, hogy többet érzek iránta, de MÉG nem vagyok benne biztos, hogy eleget egy kapcsolathoz?
Olyan módon szeretném neki az egészet megfogalmazni, hogy ne érezze azt, hogy onnantól kezdve "nyeregben van". Illetve azt is szeretném elkerülni, hogy elillanjon az a varázs, az az izgalom közöttünk, ami ebből a huza-vonából adódik. Ez a titkolózás, hogy vajon ki mit akarhat a másiktól. Szerintem tudjátok mire gondolok ezek alatt.
Már hónapok óta húzom a dolgot, várom a megfelelő pillanatot, de már unom az egyhelyben toporgást, ki szeretném deríteni, hogy ő mit szeretne, mit gondol.
Rengeteg pozitív jelet mutat, de nem teljesen egyértelmű számomra, így hónapok múltán sem.
Vagy ha tudtok olyan dolgot/módszert, amiből egyértelműen kiderülhet, hogy Ő akar-e valamit, azt is szivesen fogadom.
Nézz utána a neten, milyen non verbális jeleket mutat. A test soha nem hazudik és ezeket a jeleket nem lehet meghamisítani. Nekem bejött ez a módszer. Egy próbát megér. A szándékod közléséhez pedig talán egy szép vers a legjobb. Minden lány szereti a romantikus fiúkat. A verset nem kell, hogy te írd, elég, ha keresel egyet valahol. Aztán írd meg egy szép papírra, rakd borítékba és add oda neki. Az fontos, hogy mond meg neki, hogy csak akkor nyissa ki, ha egyedül van. (Ha mi lányok egyedül vagyunk, akkor jobban át tudjuk élni azt, amit olvasunk Pl. )
Remélem, hogy tudtam segíteni és sok sikert.
Személyesen is vagy csak telefonon szoktatok beszélni?
Mert ez akkor picit megváltoztatja a dolgot, hogy hogyan mondhatnád el neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!