Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy srác el akarja venni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác el akarja venni a csajom, most akkor mivan?

Figyelt kérdés

En nem ertem. Mar eggyut vagyunk a baratnommel lassan egy eve, es most jott a sulimba. Es ez a srac az osztalytarsa, es szokott a baratnomre irkalni, hogy "miert nem szereti?" Meg hogy "miert nem hagy ott engem?" Meg azzal zaklatja hogy"csak egyszer randizzunk" tehat bullshit.

A baratnomet persze eggyaltalan nem erdekli a csavo.

Csak hogy a srac, ram irt hogy szaljak le a Baratnomrol, mert megver mert boxra jar.

Mellekesen :a srac kb 155 cm es 40 kilo (a 40 kilot az osztalytarsa mondta) en 187 cm magas vagyok es 85 kg es srac nem tudja hogy MMA-t sportolok.

Most akkor mivan? Csak ignoraljam? Es ha nekem esik akkor most verjem meg szegenyt?

2018. szept. 30. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Ha a barátnőd téged szeret,csak kapd el a folyosón, szorongasd meg a nyakát, ha gondolod markolod meg a tökèt,ne bu..😂zisan, férfiasan.

Aztán szépen egy rosz szó nélkül, magyarázd el neki, hogy ha nem hagyja abba a barátnőd zaklatását, nem fogja érezni, mennyire fáj a töke, mert elroppantod a gerincét.

Szerintem érteni fogja, ha 40 kiló, csinálhat akármit :)

Vagy csak ragadd meg a ruhát fajta, és ba..zd fel a falra, beszéld meg vele a dolgot :)

Az ilyen embereket annyira utálom...

Előbb ölnèk embert mint állatot....

2018. okt. 1. 06:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Tökét inkább hagyd békén, nagyon alja technika, cigányok sem csinálják, mert az még nekik is gerinctelennek minősül. :D
2018. okt. 1. 14:59
 13/13 anonim ***** válasza:
kemény vagy :D ja nem mert ide írkálsz ki ilyeneket
2018. okt. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!