Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác el akarja venni a csajom, most akkor mivan?
En nem ertem. Mar eggyut vagyunk a baratnommel lassan egy eve, es most jott a sulimba. Es ez a srac az osztalytarsa, es szokott a baratnomre irkalni, hogy "miert nem szereti?" Meg hogy "miert nem hagy ott engem?" Meg azzal zaklatja hogy"csak egyszer randizzunk" tehat bullshit.
A baratnomet persze eggyaltalan nem erdekli a csavo.
Csak hogy a srac, ram irt hogy szaljak le a Baratnomrol, mert megver mert boxra jar.
Mellekesen :a srac kb 155 cm es 40 kilo (a 40 kilot az osztalytarsa mondta) en 187 cm magas vagyok es 85 kg es srac nem tudja hogy MMA-t sportolok.
Most akkor mivan? Csak ignoraljam? Es ha nekem esik akkor most verjem meg szegenyt?
Ha a barátnőd téged szeret,csak kapd el a folyosón, szorongasd meg a nyakát, ha gondolod markolod meg a tökèt,ne bu..😂zisan, férfiasan.
Aztán szépen egy rosz szó nélkül, magyarázd el neki, hogy ha nem hagyja abba a barátnőd zaklatását, nem fogja érezni, mennyire fáj a töke, mert elroppantod a gerincét.
Szerintem érteni fogja, ha 40 kiló, csinálhat akármit :)
Vagy csak ragadd meg a ruhát fajta, és ba..zd fel a falra, beszéld meg vele a dolgot :)
Az ilyen embereket annyira utálom...
Előbb ölnèk embert mint állatot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!