Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy az ex baratno kikeruljon a kepbol?
Figyelt kérdés
Szoval van egy srac aki tetszik es en is talan szimpi vagyok neki de van van egy ex baratnoje aki valahogy meg mindig nem szallt le rola es az osztalytarsa a sracnak. Az ex baratno mar le is ribizett meg ilyenek pedig tenyleg nem csinaltam semmit se. Annyi hoy koszonunk egymasnak meg oda megyunk egymashoz beszelgetni. De semmi se tortent es az is lehet hogy csak baratok vagyunk.. de nem tudom miert nagyon sokat szokott nezni barhol vagyok. Na de szerintetek mit csinaljak hogy az ex baratno kikeruljon a kepbol? Normalis valaszokat elore is koszonom☺️2018. szept. 26. 16:02
1/1 anonim válasza:
Hogyha a srác nem foglalkozik vele,akkor te is vedd semmibe,ha neg nem működik,küldd el melegebb éghajlatra mert ez a ti dolgotok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!