Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges ez egyátalán?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juhan kérdése:

Lehetséges ez egyátalán?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit tetszik nekem és úgy gondolom hogy ö egy 9/10 de én egy 3/10 es fiú vagyok és úgy gondom hogy sose jönne össze velem de ö a crush-om szóval odáig vagyok érte de nem tudom hogy jöjjek össze vele szerintetek?

2018. szept. 23. 01:05
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Tudod miert nem kellenek a mai fiuk a kutyanak se? Mert ilyen undoritoak. Fiu letedre hogy van pofad leirni ,hogy o a "crushod"? Buz1 vagy? Viselkedj normalisan meg tanulj meg irni ,az tapan elorebb visz. A lany az elerheto 9 pontbol 10es ,te viszont az elerheto 3 pontbol vagy 10-es szoval te tobb mint 3x vagy tokeletes... Legalabbis ezt irtad.

A legtutibb modszer az,ha kiirsz gyk-ra egy hulye kerdest ,amire sok olyan is fog valaszolni,akinek meg soha senkije nem volt ,csak instagramon latott szerelmes posztokat es azthiszi ,hogy van fogalma barmirol.

Egyebkent meg ahany ember annyi fele "eljaras". Hiaba szedett fel valaki itt egy csajt 1 mondattal ,nem biztos ,hogy az neked is bevallna.

2018. szept. 23. 02:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Bevalna*
2018. szept. 23. 02:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi ez az írásmód? 10 éves vagy?

Tanulj meg írni, és írd ki ezt a kérdést újrafogalmazva, mert ez így elég gyászos...

2018. szept. 23. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!