Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a lány?

Figyelt kérdés
Kb másfél éve ismertem meg egy lányt, azóta beszélünk, inkább facen. Akkor még volt barátja, de egy 3 hónapja szakítottak De kiderült, hogy ő akarna tőlem többet is, csak arra vár, hogy lépjek. Ez a lépés meg is történt, amit inkább ő kezdeményezett. Ezután rákérdeztem, hogy mit szólna egy kapcsolathoz (előtte is mondogatta milyen jó lenne) és nemet mondott, hogy neki most nincs szüksége kapcsolatra. Miért gondolja így? Azóta is ugyanúgy beszélünk mint régen minden nap. Miért nem akar belemennk egy kapcsolatba?
2018. szept. 23. 00:48
 1/3 Juhan válasza:
100%
Hát igazábol szerintem lehet hogy hülyeséget mondok de lehetséges hogy megjött neki
2018. szept. 23. 01:20
 2/3 Juhan válasza:
vagy az is lehetséges hogy azt akarja hogy csak szépen lassan legyetek kapcsolatba elöször bókolj neki mond hogy szép vegyél neki ajándékot "rózsát,csokit" és akkor szerintem 80% hogy igent mond egyépként bocsi a helyesirásért
2018. szept. 23. 01:21
 3/3 anonim ***** válasza:

ha inkább facen beszéltetek, akkor lehet, hogy szeretne jobban megismerni személyesen. meg egy kapcsolat általában (persze, van kivétel, de többnyire) nem abból áll, hogy megbeszélitek hogy együtt vagytok, hanem egyre többet találkoztok és egyre közelebb kerültök egymáshoz.

az is lehet, hogy még egy kis időre van szüksége, mert nem heverte ki teljesen a volt barátját, van akinek ez tovább tart.

szerintem hívd el valahova. ha nemet mond, akkor pedig az egy nem, és fogadd el, hogy nem szeretne semmit.

2018. szept. 25. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!