Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel össze ismerkedtem.

Ő 8.os én meg 9.es és egy iskolába járunk. De nekik ezé a héten nem volt iskola. Nem kellett bemennie, de ő mégis hajnalok hajnalán fel kellt és ott várt a buszmegállómba. (Pedig ott is megáll a busz ahol ő lakik)

Megkérdeztem hogy miért jön ide és azt mondta hogy ,,egy kis set nem árt.''

És elkísért a suliig utána hazament (1,5 óra az út visszafelé a dugó miatt)

Meg volt olyan, hogy hozott nekem hamburgert. 1* bementünk egy kis üzletbe ahol megkérdezte hogy ,,kérek valamit?''

Szerintem tetszem neki. (Foggalmam nincs, hogy miért) de mi lesz később?

Egy fiú elfogja mondani az érzéseit vagy nem? (Egyáltalán érez valamit irántam? Vagy ez csak barátság?)

Ilyen fiatalon érdemes össze jönni valakivel??

2018. szept. 22. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ez teljesen egyértelmű, hogy tetszel neki ;) egy fiú sem csinál ilyeneket csak azért hogy barátkozzon. Szerintem hogyha te is mutatod felé, hogy érdeklődsz iránta, akkor előbb utóbb el fogja mondani az érzédeit. Így még persze hogy nem meri, mivel nem adtál neki semmi jelet. Semmi gond nincs abban, hogyha összejöttök. Max nem működik és szakítotok, de az sem a világ vége
2018. szept. 22. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!