Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baj ha nem erzem hogy szeretem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem erzem hogy szeretem a baratomat?

Figyelt kérdés
nem erzem hogy szeretem de nagyon szeretek vele lenni,ugy vagyunk mint ket legjobb barat de kozben megis szerelmesek,ha nincs velen hianyolom es idegennek is erzem.De ha meglatom nagyot dobban a szivem es nagyon orulok.Ha egyutt vagyunk minden rendben de egymas nelkul sirunk,es nehezen birjuk ki.

2018. szept. 21. 14:01
 1/9 A kérdező kommentje:

minden nap biztatjuk egymast valami pozitiv dologgal,meglepjuk egymast de az nem minden nap van,napi szinten beszelunk,de talalkozni nem sokat tudunk.

Mikor vele vagyok nagy boldogsagot erzek.Multkor csak neztem ahogy ul mellettem es olvas es elontott a boldogsag,olyan eros boldogsag amit eddig talan meg nem is ereztem

2018. szept. 21. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:

"nem erzem hogy szeretem", "de kozben megis szerelmesek", "egymas nelkul sirunk", "hianyolom", "de idegennek erzem"

Elég ellentmondásosak az élményeid. Hány évesek vagytok? Szerintem korai volt ez a párkapcsolat. Sírsz, ha nincs veled, de közben mégsem érzed, hogy igazán kötődnél hozzá. Nem vagy szerelmes, inkább csak azt szereted, hogy valaki van veled.

2018. szept. 21. 14:21
 3/9 A kérdező kommentje:

hat ha nincs velem akkor erzem idegennek

16

szerelmesek vagyunk,meghozza egymas lelkebe szerettem bele es en szerettem az egyeduli eletet amugy ,nem azert jottem vele ossze mert annyira egyedul voltam

2018. szept. 21. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
De ha szerelmesek vagytok, miért írtad ki azt a kérdést, hogy baj-e ha nem érzed, hogy szereted a barátodat? Milyen érzésnek képzeled el a szeretetet, szerelmet? Mi hiányzik? Mi bajod van?
2018. szept. 21. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:
igazabol nm lattam mar nagyjabol harom napja es akkor bolondulok meg mikor nem latom sokaig,megvan a kotodes,sot,tulsagosan is kotodok hozza,nyaron pl egy napot nem hagytunk ki hogy ne toltsuk egyutt.Ha megbeszeltuk hogy nem talalkozunk nem birtuk ugyhogy mindig talalkoztunk.Hat az hogy ha nem erzem hogy szeretem az fog valtozni?legutobb kb harom hete ereztem amikor valami nagyon aranyos dolgot mondott nekem,szivmelengeto erzest ereztem es nem birtam abbahagyni a mosolygast.Na meg az hogy idegennek es tavolinak erzem mikor nincs velem, most sincs es idegennek erzem es felek hogy mivan ha megvaltozik a kapcsolatunk attol hogy nem latjuk egymast es ha talalkozunk akkor nem tudunk majd mit kezdeni a helyzettel mert regen talalkozunk.. ettol felek.
2018. szept. 21. 14:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Engem is pont ugyan így dobott az exem. Tedd meg minél hamarabb,ne okozz fájdalmat. Minden pillanattal egyre jobban szeret és egyre jobban fog Neki fájni... Vagy legyél értelmes és ne ezzel foglalkozz. De azzal hogy feltetted ezt a kérdést már nem látok jó végeredményt ebből...
2018. szept. 21. 14:49
 7/9 A kérdező kommentje:
neem nem nem nem nem eszemben sincs dobni..ahoz tul fontos nekem,akkor gondolkoztam szakitason amikor az elejen voltam a kapcsolatnak es azota nagyon megszerettem es nem tudnam megtenni es nem is akarom..ha nem lennek boldog akkor sem mikor egyutt vagyunk meg nem lenne ennyire fontos nekem akkor tennem csak meg.naprol napra erzem en is hogy fontosabb nekem es azt hogy nincs velem nehezen birom,eleinte bogtem nagyon sokat de mar hozzaszoktam de soha de soha nem dobnam ot
2018. szept. 21. 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ez kész. Én látom hetente egyszer a párom te meg 3 nap miatt vagy rosszul? Meg ha annyira nem szereted akkor minek vagy vele? A barátnőm is mindig nekem nyavajog hogy ez meg az a baj, meg veszekednek, aztán együtt laknak. Lakhatnak együtt de én nem akarok róla hallani meg másról sem. Ha annyira nem érzed hogy szereted akkor szakíts, de ne irogass itt össze vissza... Főleg úgy ne hogy egyszer ezt, egyszer azt írod. -.-
2018. szept. 21. 15:19
 9/9 anonim válasza:

Szia :) Nyilván nem látom a teljes képet, de nekem úgy tűnik, hogy szereted, csak mivel nem találkoztok minden nap, nincs meg az az inger, ami fenntartja a szerelem érzését, mármint azt a bizonyos "rózsaszín felhős" érzést, amiért igazából a hormonok felelnek, és leginkább az váltja ki, hogy látod őt, hallod őt, hozzáérsz, szemtől szembe kommunikálsz vele, közös élményeitek vannak, stb... Egyébként én is hasonló vagyok kicsit, szeretek egyedül lenni, egy kapcsolat elején még inkább elutasító vagyok, aztán később már nagyon tudok hozzá kötődni, de ha nincs ott a mindennapjaimban, akkor már kicsit távolibbnak érzem az egészet, de aztán ha találkozunk, rájövök, hogy mennyire hiányzott...

Érdekel, mi van vele? Szeretnéd, hogy ott legyen melletted, hogy kifejezhesd neki, hogy szereted? Ha igen, akkor nem hinném, hogy attól kéne félned, hogy már nem szereted... Ha pedig mégsem bírja ki a kapcsolatotok ezt az időszakos távollétet, akkor majd úgyis kiderül. Fogjátok tudni, ha ez így már mégsem működne... De ha fontosak vagytok egymásnak, akkor ápoljátok a kapcsolatot, amennyire ebben a helyzetben tudjátok, és ne görcsölj rá, hogyha nem érzed minden pillanatban a szerelmet, akkor ennek annyi lesz.

2018. szept. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!