Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem erzem hogy szeretem a baratomat?
minden nap biztatjuk egymast valami pozitiv dologgal,meglepjuk egymast de az nem minden nap van,napi szinten beszelunk,de talalkozni nem sokat tudunk.
Mikor vele vagyok nagy boldogsagot erzek.Multkor csak neztem ahogy ul mellettem es olvas es elontott a boldogsag,olyan eros boldogsag amit eddig talan meg nem is ereztem

"nem erzem hogy szeretem", "de kozben megis szerelmesek", "egymas nelkul sirunk", "hianyolom", "de idegennek erzem"
Elég ellentmondásosak az élményeid. Hány évesek vagytok? Szerintem korai volt ez a párkapcsolat. Sírsz, ha nincs veled, de közben mégsem érzed, hogy igazán kötődnél hozzá. Nem vagy szerelmes, inkább csak azt szereted, hogy valaki van veled.
hat ha nincs velem akkor erzem idegennek
16
szerelmesek vagyunk,meghozza egymas lelkebe szerettem bele es en szerettem az egyeduli eletet amugy ,nem azert jottem vele ossze mert annyira egyedul voltam

Szia :) Nyilván nem látom a teljes képet, de nekem úgy tűnik, hogy szereted, csak mivel nem találkoztok minden nap, nincs meg az az inger, ami fenntartja a szerelem érzését, mármint azt a bizonyos "rózsaszín felhős" érzést, amiért igazából a hormonok felelnek, és leginkább az váltja ki, hogy látod őt, hallod őt, hozzáérsz, szemtől szembe kommunikálsz vele, közös élményeitek vannak, stb... Egyébként én is hasonló vagyok kicsit, szeretek egyedül lenni, egy kapcsolat elején még inkább elutasító vagyok, aztán később már nagyon tudok hozzá kötődni, de ha nincs ott a mindennapjaimban, akkor már kicsit távolibbnak érzem az egészet, de aztán ha találkozunk, rájövök, hogy mennyire hiányzott...
Érdekel, mi van vele? Szeretnéd, hogy ott legyen melletted, hogy kifejezhesd neki, hogy szereted? Ha igen, akkor nem hinném, hogy attól kéne félned, hogy már nem szereted... Ha pedig mégsem bírja ki a kapcsolatotok ezt az időszakos távollétet, akkor majd úgyis kiderül. Fogjátok tudni, ha ez így már mégsem működne... De ha fontosak vagytok egymásnak, akkor ápoljátok a kapcsolatot, amennyire ebben a helyzetben tudjátok, és ne görcsölj rá, hogyha nem érzed minden pillanatban a szerelmet, akkor ennek annyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!