Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Még mindíg szeretem a volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindíg szeretem a volt barátomat, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy körülbelül 2 hete szakítottunk, és az osztálytársam. Nagyon rossz érzés hogy boldognak látom őt, de én nem vagyok az. Szerintem nyáron nem fogok rágondolni, de amíg iskola idő van addíg állandóan lehangolt vagyok és semmi kedvem élni sem. Igazából attól félek hogy a nyáriszünet után is még szeretni fogom, és azt nem élném már túl. Mit tegyek hogy ez ne legyen így?

16/L

2017. jún. 1. 14:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia. Először is: Ha "nagyon rossz érzés,hogy boldognak látod őt,de te nem vagy az",akkor megnyugodhatsz,nem szereted már. Ilyen nincs,hogy neked az rossz,hogy ő boldog. Ha szeretnéd,komolyan,akkor örülnél egy kicsit,hogy boldog,és azért lennél szomorú,mert te boldogtalan vagy. Úgyhogy túl leszel rajta. Az a bajod,hogy minden nap látod. De nyáron tényleg el fogod felejteni.
2017. jún. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!