Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lepjem meg az ex barátnőm ezzel az ajándékkal?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk pár hónapig és amíg együtt voltunk megbeszéltük hogy elajándékozok neki egy kismacskát. Ki is választotta hogy melyiket. De sajnos 1 hétre rá nagyon összevesztünk. Ez a veszekedés szinte felesleges volt. Nagyon megbántam hogy úgy viselkedtem vele. De ő is hibázott amúgy. Ki szeretnék vele békülni mert nagyon szeretem :( és akarom hogy ezzel a szép ajándékkal kibéküljünk. Arra gondoltam hogy beleteszem a kismacskát egy szép dobozba, masnit rákötök meg mellé egy verset amiben bocsánatot kérek meg leírom mennyire szeretem. Úgy gondoltam hogy odateszem az ajándékot a kapuja elé, írok neki üzenetet hogy jöjjön én meg arréb megyek. Szerintetek? Vam valami egyéb jó ötletek? :)2018. szept. 17. 10:34
11/13 anonim válasza:
Jó, 2 percre laksz, de mikor megy megnèzni a csomagot? Ne csak az utat számold. Ha már oda mèsz növessz tököt. Azt meg ne várd, hogy majd a csaj rohanjon hozzád.
12/13 A kérdező kommentje:
Igen ezt szépen lassan ki kell tervelni :D nem szabad rosszul süljön el a terv hogy az apja vagy az anyja várjon a kapu előtt xD de az is lehet hogy szóba se áll velem majd a lány
2018. szept. 17. 17:16
13/13 A kérdező kommentje:
Szóval a tervem az, hogy elmegyek veszek valami díszes dobozt vagy akármit amibe beletehetem a kismacskát. Találok neten valami szép verset bocsánat kérésre és ráírom egy ilyen díszes levélre. Ráirok facen kiderítem hogy otthon e van (nem úgy hpgy rálérdezek, mert akkor rájon hogy elmegyek a házához) Ha igen, elmondom neki hogy egy meglepetéssel készülök, és ne szakítsa félbe a beszélgetést, akármenniyre is haragszik. Úgy írok vele hogy ne jöjjön rá hogy a háza előtt vagyok. Leteszem a kapuja elé az ajándékot és elbújok. Ráírok hogy jöjjön ki nyissa ki a kaput és én elrejtőzve nézem a reakcióját. Ha mosolyog meg örül neki előjövök, persze nem úgy hogy megijesszem. Ha meg hidegen hagyja és csak elveszi az ajándékot, elő sem jövök szerintem. Persze minden a terv szerint kell működjön. Nem fog menni ha nem jön ki a csaj v vmi. Vagy odarakom a kapu elé és pont akkor jön ki az apja vagy az anyja xD így ahogy elképzelem nagyon király ötletnek tűnik, ha minden a terv szerint sikerül. Ahogy ismerem a lányt nagyon felvidítja majd
2018. szept. 17. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!