Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lepjem meg az ex barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lepjem meg az ex barátnőm ezzel az ajándékkal?

Figyelt kérdés
Együtt voltunk pár hónapig és amíg együtt voltunk megbeszéltük hogy elajándékozok neki egy kismacskát. Ki is választotta hogy melyiket. De sajnos 1 hétre rá nagyon összevesztünk. Ez a veszekedés szinte felesleges volt. Nagyon megbántam hogy úgy viselkedtem vele. De ő is hibázott amúgy. Ki szeretnék vele békülni mert nagyon szeretem :( és akarom hogy ezzel a szép ajándékkal kibéküljünk. Arra gondoltam hogy beleteszem a kismacskát egy szép dobozba, masnit rákötök meg mellé egy verset amiben bocsánatot kérek meg leírom mennyire szeretem. Úgy gondoltam hogy odateszem az ajándékot a kapuja elé, írok neki üzenetet hogy jöjjön én meg arréb megyek. Szerintetek? Vam valami egyéb jó ötletek? :)
2018. szept. 17. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
mindez jó ötlet, de masnit ne köss rá !
2018. szept. 17. 10:58
 2/13 October15 ***** válasza:
95%
Hát pl az, hogy élő állatot nem rakunk dobozba. :D
2018. szept. 17. 11:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha már mindenképpen bele akarod tenni, vágj rá lyukakat...:)
2018. szept. 17. 11:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Romantikus elkèpzelès, de nem működne. Ha kap is levegőt a cica az eredmèny egy rèmült kisállat aki a dobozba/levèlre vègzi a dolgát, ő maga is belelèp. A valóság már nem is olyan szèp, nem igaz? Állatkínzás.
2018. szept. 17. 12:57
 5/13 A kérdező kommentje:
2 percre lakik tőlem a csaj :D persze hogy nem kínoznám.
2018. szept. 17. 13:06
 6/13 A kérdező kommentje:
De nem a macskára kötném a masnit hanem a dobozra xDD vagy valamiv kidíszíteném a dobozt v vmi. Hogy úgy nézzen ki ment egy rendes ajándék, mintha szülinapja lenne. Kidíszíteni vagy valami, értitek mire gondolok. De ha ez a pár perc akkora gond egy kismacskának, elviszem én kézbe is, csak akkor nem kizárt hogy összekarmol, meg majd nem nyugszik meg.
2018. szept. 17. 13:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Na mindegy, az a kérdésem hogy hogy ajándékozzam el neki a kismacskát a lehető legszebb módon? És hogy ebből békülés is legyen, mert mindennél jobban szeretem a lányt. És sajnálom hogy összevesztünk
2018. szept. 17. 13:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó úgy, ahogy leírtad, a helyébe nagyon örülnék neki, aranyos gesztus. :) Majd írd meg nekem privibe, hogy mi volt.
2018. szept. 17. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
B***d csak be a postaládába, oszt írjá mellé egy esemest.
2018. szept. 17. 14:24
 10/13 A kérdező kommentje:
Na és én jelenjek meg utána előtte? Szerintem még haragszik rám :D
2018. szept. 17. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!