Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik valaki. Ráírjak vagy fura lenne? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ő 19 éves..
Én 16 vagyok
És ugye rámírt (különösebb okok miatt) és igazából elkezdtünk beszélgetni.. 1 napig tartott de szerintem meginedt xd mert elmondtam neki valamit (privibe elmondom mi volt az..)
És lepattintott xd
Most írjak neki vagy hagyjam? Annyira durva.. Hogy mikor rámírt.. Akkor valamit felpiszkált bennem.. Szóval.. :/
Nem merek lépni..
Hagyjam vagy íírjak neki?
2018. szept. 16. 20:46
1/4 anonim válasza:
Írd le privátban, hogy mit írtál neki, és akkor segíteni is tudok.
2/4 A kérdező kommentje:
(Aki kíváncsi arra hogy mitől ijedhetett meg az kérem hogy privibe írjon, ide csak a választ írja.. Köszönöm!)
2018. szept. 16. 20:47
3/4 anonim válasza:
Te ilyen hacker vagy?
Nem igazán kedvelik az emberek az adathalászokat/hackereket, és az egyéb ilyen embereket, lehet, hogy ezért riadt meg, mert ez rossz képet fest rólad.
Próbálj meg ráírni, ha ennyire bejön.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok hackeer xd... Egy két embert feltörtem már de nem mondanám magam hackernek..
De elmondtam neki miért csináltam az szerintem meg "meghatotta" úgymond..
2018. szept. 16. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!