Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha az elején elmondjuk egymásn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az elején elmondjuk egymásnak hogy tettszünk egymásnak akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Random leszólított aztán ismerkedtünk, szóba keveredett milyen lányok jónnek be nekem, ő megkérdezte tettszik e nekem én rávágtam igen, ez megtörtént fordítva is, ebédszünetben is magához hívott, és tegnap meg kérdezte suliban vagyok-e mert nem látott, bejöhetek neki? 16F
2018. szept. 15. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bejössz neki.A következő lépés,hogy megkéred töltse veled az éjszakát.
2018. szept. 15. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos. De ne görcsölj, majd megy minden a maga útján. Az izzadság szagú kapcsolatok sose működnek sokáig.
2018. szept. 15. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Igazi könnyen kapható lányka,aki így tálcán kínálja magát.
2018. szept. 15. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!