Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a Facebookot meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a Facebookot meg kell adni egymásnak?

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt és olyan furcsa folyamatosan dugdozza a telefonját, nem nyúlhatok hozzá, titkol előlem valamit? Én meg adtam neki az emailem és a jelszavam is. De ő azt mondta ne várjam.. Mellesleg elég sok lány rá van akadva az utcán is folyton nézik meg stb.. Zavaró hogy nem tudom mit titkol. Szerintetek van valami? Vagy csak szimplán nem akarja hogy nézzem?

2018. aug. 6. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nyomatékosítom mégegyszer: NEM szabad, tilos megadni egymásnak bármilyen fiókhoz tartozó jelszót is. Facebookot sem, mailt sem, az a Te magántulajdonod, intim szférád, ennek semmi köze barátsághoz, szerelemhez, ez kőkemény jogi kérdéseket vethet fel, és ellentétes az informatikai biztonság alapelveivel.
2018. aug. 6. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmi fèle kèppen nem kell megadni!! Hisz bizalom alapja mindennek ha az nincs meg akkor NEM ÈR SEMMIT AZ EGÈSZT.! szòval nem kell megadni.. de nyilvàn kèred hogy ott előtte mutassa meg abban nincs semmi ha nincs rejtegetni valòja akkor megmutatja viszomt az hogy HOZZÀ SEM nyulhatsz az jelent valamit.

Vègulis en igy fognám fel.. voltam mar ilyem szituácioban nyilván megadni nem adtam meg de ha kerte elottem megmezhette..nem szeretnek rosszat mondani de biztos hogy van ott valami.. ha tiszta a lelkiismerete es nincs semmi szabad. De nem

2018. aug. 6. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 voltam nyilvam az enyem megnezte de en nem nezhettem meg!!! Meg a telefonhoz sem erhettem es volt rejtegetni valo.. mas lanyokkal beszelhetes talalkozzunk stb..
2018. aug. 6. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor tuti van valami lány a dologban?
2018. aug. 7. 05:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínüleg. De ne foglalkozz ezzel, valtoztass mindenhol jelszót, és hagyd a sracot a fenébe.
2018. aug. 7. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne hogy van!.. akkor miert nem mutatja meg előtted. (Tapasztaltam).. kapcsolatban ugymondd nincsenek titkok..tisztàzd le vele vagy hagyd beken sokkal jobbat erdemelsz az ilyen nem erdemel meg!!
2018. aug. 7. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!