Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (több lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Rairtam nyaron egy lanyra, aki tetszik, viszont nem beszelgettunk, mert nem volt akkor itthon. Most meg suli van es szarul erzem magam, mivel evfolyamtarsam. Valami tanacs, hogy ilyenkor mit lehet tenni? Elore is koszonom

2018. szept. 14. 14:12
 1/10 anonim válasza:

Menj oda hozzá kérdezd meg hogy van. Jobb később mint soha.

Kérdezd meg hogy hogy telt a nyara , mit csinált.

Ha élőbe nem szeretnéd akkor írj rá. Örülni fog neki ,hogy megkérdezed hogy hogy van. Utána könnyebb lesz az iskolába is.

2018. szept. 14. 15:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom... szerintem valahogy már nincs batorságom egyikhez sem... :/
2018. szept. 15. 03:07
 3/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon örülne neki hogyha érdeklődnél hogy hogy van. Inkább próbálj meg vele kommunikálni minthogy az egész sulis éveid azért teljenek rosszul mert nem beszéltél vele és nem is mersz hozzá szólni.
2018. szept. 15. 07:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Attol felek, hogy valamit elrontok ( habar a jelenlegi helyzet mar el van), akkor meg szarabb lesz s minden
2018. szept. 15. 08:03
 5/10 anonim válasza:

Mit rontanál el?

Sokkal többet rontasz azzal hogyha nem érdeklődsz felőle.

2018. szept. 15. 08:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogyan irjak ra?
2018. szept. 15. 10:44
 7/10 anonim válasza:

Kérdezd meg hogy hogy van. Hogy telik a hétvégéje. :)

Szerintem minden lány nagyon örülne ha egy fiú megkérdezné ezt tőle. Látja így hogy törődsz vele és érdekel hogy hogy van.

2018. szept. 15. 10:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem is tudom... valahogy mar nincs meg a batorsag..
2018. szept. 15. 11:40
 9/10 anonim válasza:
Sajnálom. :(
2018. szept. 15. 12:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezek a sablon szovegek nem mukodnek szerintem
2018. szept. 15. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!