Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm szerelmes lenne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerelmes lenne abba, akibe én is?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőmről (legyen Anna) van szó. Mióta elmondtam neki, hogy tetszik az a srác (legyen Pista), azóta egy kicsit eltávolodtunk egymástól. Az iskolában én Anna mellett ülök, és Pisti mögöttünk. Szünetekben, amikor Pisti nézi, ahogy rajzolok, akkor Annának mindig van valami baja, amivel felhívja magára a figyelmet,es Pisti vele fog foglalkozni. Ha beszélgetek Pistivel, a barátnőmnek mindig van valami hozzászólása, amivel Pisti figyelmet felhívja. Ha társaságban vagyunk, akkor minden 2. Pistinek mondja. A mai órák egyikén is észrevettem, hogy Pisti engem figyel,en pedig rámosolyogtam, majd mindketten néztük a másikat,erre barátnőm oda is dobott Juliskának (Pisti padtársának) egy papír galacsint, amit "véletlenül" Pistinek dobott. Anna Pisti mindegyik viccen röhög. Anna kizárólag akkor vicceskedik/hülyéskedik, ha Pisti ott van a közelben. Mai testnevelés órán is (úszás) végig se úszta Anna a 4 hosszt, de már Pistinek játszotta magát, és az úszódressze fenék része is "véletlen" fentebb volt húzva. Amikor a vízből kiszáltunk Anna úgy jött ki a vízből (Pisti mögötte), hogy bepucsított, meg minden..

Csak én érzem úgy, hogy Annának is tetszik Pisti, vagy én reagálom túl? Mit tegyek?

2018. szept. 13. 18:59
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Na komolyan most találtam meg ezt a kérdést és ez az egész sztori tetszik szerintem amúgy az utolsó kommentekbol ítélve Marci rajott hogy Anna milyen és ezért rázta le illetve az hogy kiált melletted az egy jó jel :))
2018. szept. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!