Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, akibe szerelmes vagyok. Jövőhéten újra találkozunk, de ott lesz a barátnője is. Mit tegyek?
Találkoztam kb 3 hónapja egy sráccal, akibe kegyetlenül beleestem.. Nagyon jó barátok lettünk a nyar folyamán. A srác rendkívül közvetlen mindenkivel.
Nyár elején együtt voltunk egy táborba (akkor találkoztunk), összebarátkoztunk, majd onnantól kezdve chateltünk.
Következő héten szintén együtt leszünk öt napot egy táborban. Viszont ott lesz a barátnője is. (Ő az első táborba nem volt ott, de a lánnyal ismerjük egymást latasból, a bajnokságban az első meccsünket az ő csapatuk ellen fogjuk játszani)
A kérdés a következő: Ezek után viselkedjek ugyanúgy a sráccal? A barátnője nem lesz féltékeny? Vagy ha igen, mit tegyek?
Ezt a szituációt a vodka megválaszolja.
Ha lemegy elég a barátnőddel eggyütt(ő is iszik veled) akkor megfelelő valasz születik.
Nem nyomulok egyáltalán.. Szimplán a táborban összebarátkoztunk. Semmilyen jelét nem adtam, hogy tetszene nekem.. És nem is akarok beleállni a kapcsolatukba. Attól félek, hogy belefogok.
Elég visszahúzódó típus vagyok, sokszor vagyok csendben, tényleg nem szokásom nyomulni senkire. A srác még csak nem is sejti, hogy beleestem..
Amúgy kihagytam, hogy 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!