Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hozhatom rendbe? (Bővebbe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozhatom rendbe? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik 9. osztályóta(11.- es vagyok most.) Eleinte a lány is érdeklődött felőlem, csak akkor még nem gondoltam volna, hogy késöbb szeretnék komolyabb kapcsolatot vele. Nemrég azt vettem észre hogy mintha még mindig érdekelném, de nem vagyok benne biztos. Elkövettem egy hibát, hogy Facebookon letöröltem nyár eléjen hátha, ha nem látom amiket megoszt /kitesz elfelejtem, de nem így lett. Most hogy tudnék ráírni úgy, hogy ne olyan vészesen rosszúl jöjjek ki a dologból?

2018. szept. 12. 15:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Őszinteség. Derítsed ki, hogy érdeklődik-e még irántad. Ha igen, mondjad meg neki, hogy hatalmas hibát követtél el, amit megbántál és szeretnéd helyrehozni. Az érett nők ezt nagyon nagyra fogják értékelni. Ha nem érdeklődik irántad, akkor is a múltat ne félretenni, hanem helyretenni bróbáljad. Egy éve én is megismertem egy lányt, akivel nagyon jól indultak a dolgok, azonban elszúrtam. Azóta nem hallottam felőle. Közeleg a lány születésnapja és ajándékot készítek neki, mert elfogadtam, hogy ez van, nem tudok változtatni, ezért megbarátkozom a tudattal. Sőt, jobb is, hogy így történt.
2018. szept. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!