Elrontott gyantázás: betépődött szőrök. Mivel hozhatom rendbe?
Figyelt kérdés
Tehát: pár napja hideggyantával szôrtelenítettem a lábam, de a legtöbb szálat csak félbetépték a csíkok. Nem először gyantáztam magamnak, ám most nem a szokásos termékkel. Most körülbelül úgy fest, mintha borotváltam volna ( mármint, annyira nem vészes, egész kicsit erősebb szálak nőnek, sokkal gyorsabban, mint amúgy). Egy olyan módszert szeretnék, ami nem túl költséges, és egyedül kivitelezhető. Kozmetikus nem játszik!
Gondoltam rá, hogy leborotválom, hátha gyorsabban megnő, és akkor újra gyantázhatok. Jó ötlet lenne?
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
14\Lány
2015. aug. 5. 13:47
1/3 anonim válasza:
Nem, nem fog attól gyorsabban nőni, hogy leborotválod..
2/3 anonim válasza:
Próbáld meg az epillátort! Bár nem tudom, mekkorák a szőrszálaid, nem minden nagyságút szed ki..
3/3 anonim válasza:
Epilátor (egyszeri kiadás) vagy meleg gyanta (400 ft több alkalomra is elég). Olcsóbb, és jobb is mint hideggyantával vacakolni.
Borotvától nem nő gyorsabban a szőr, ez egy tévhit csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!