Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudok tenni? Szeretném ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Szeretném ha többet járna a kedvemben anélkül hogy mondanám neki.

Figyelt kérdés
Sziasztok lassan egy hónapja vagyok együtt az új barátnőmmel, volt egy négy éves kapcsolatom de sajnos már nem működött és szakítottunk, hamar új kapcsolatba kezdtem. Nagyon jól elvoltunk az elején az új barátnőmmel, de mostanában már nem érzem azt mint az elején, eddig se volt túl lelkes és nehezen tudja kifejezni az érzelmeit. Sokszor a kedvébe járok, de ő nem. Egyre többet gondolkozok azon hogy szakítanom kellene vele nem régen volt egy hasonló történetünk és nagyon rosszúl viselte nem akarta hogy vége legyen én sem szeretném, de ha nem vagyok boldog nem tudok mit tenni, lépnem kell.
2018. szept. 8. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát egy hónap borzasztó sok idő
2018. szept. 8. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Ahogy elkezditek megismerni egymást úgy jöttök rá milyen valójába a másik. Ha ez megnyugtat én a barátnőmmel fél éve vagyok együtt és még nem adott nekem semmit, én mégis ajándékokkal árasztom el. Viszont ő mással jár a kedvembe. Ez lehet furán hangzik de nekem nem az okoz boldogságot ha kapok tőle valamit, ha nem az, ha minden nap látom hogy mennyire szeret, és hogy tudom hogy soha senkire nem cserélne le. Az hogy nem lelkes ezt simán ki tudod küszöbölni. Legyél romantikus. Csináljatok olyan amit még nem. Ezzel biztos megjön a kedve. És ezért ne szakíts vele. Lehet hogy csak fél vagy bizonytalan.
2018. szept. 8. 19:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tárgyakra gondoltam hanem érzelmi meglepetésekre.
2018. szept. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!