Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó döntés? A többi lent, kissé hosszú lett. (lehet néhány helyen hiányos lesz az ékezet emiatt)
Kavarok egy lánnyal mar egy par honapja viszont eddig nemvolt kifejezetten komoly kapcsolat mivel egy ideig neki az volt a baja,hogy az előző pasijat aki kidobta nem tudta elengedni szoval volt ilyen idoszak is mikor tobb hetig nem talalkoztunk.(egyebkent nagyon megviselte az a szakitas...)A lényeg,hogy most ujra talakozunk rendszeresen es nemreg azt mondta nekem hogy már jobban van sokkal és már nem kell sokat várjak rá nagyon szexualis téren sem(nem fekudtunk meg le egyebkent) illetve nagyon jol erzi magát velem allitása szerint.A gond az hogy osztálytarsak vagyunk.Most egy pár napig nem talalkoztunk mivel elutaztam es a heten a suliban taliztunk ujból ahol eleg rossz volt az egesz. Mármint beszéltem vele és azt mondja,hogy ő nem hisz ebben az egy suliba járunk kapcsolatban és hogy formai dolgok miatt is nem akar most osszejönni velem mert ő erre most nem érzi magát kesznek egyáltalán.De sulin kivűl szeretne ugyanugy mindent mint eddig volt...Illetve azt mondta nem szivesen orulne ha offolnánk a dolgot de sok kétsége van es teljes mértekben rám bízta a döntést.Nem tudom,hogy mit kéne tegyek alapbol nem nagyon ertem a helyzetet nyilvan minden ember más es biztos neki most nehez lenne egy kapcsolat gondolata.Azt nem tudom,hogy szeret e, azt hiszem igen, mert allitasa szerint nagyon megviselne ha hagynank azt ami koztunk kialakult..
En tudom,hogy szeretem es nem akarom elengedni,de nagyon amirtizalo hatasu volt hallgatni ahogy kifejtette a véleményet arrol,hogy nem latja jovojét egy rendes kapcsolatnak most.Mikor ketten vagyunk akkor nagyon jo vele es ezt ő is mindig mondja,hogy jol erzi velem magát.Nem tudom mit kéne tegyek...Offoljam a dolgot? Vagy inkább legyek vele ilyen feltételel mellett,hogy suliban nyiltan nem vallaljuk fel..? Illetve még az is foglalkoztat,hogy vajon lehet e szint lépes koztunk igy,marmint szexuális téren,ha belevágok egy ilyen dologba...
Tudom,ezt nekem kell ugyis eldöntenem,csak érdekel a véleménye másoknak is.Szóval,akinek van tapasztala vagy csak ötlete,hozzáfűzni valója az segitsen ha tud.
Köszi a válaszokat előre is!
Es bocsi az ékezet lehagyásokért.
Én nem offolnám még, várnék egy kicsit, ha szeret, nem létezik, hogy ne vállalná fel a kapcsolatotokat a suliban.
Ez a szexes "ajánlat" amúgy fura tőle, a körülményeket tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!