Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondják akkor szereted a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják akkor szereted a párod ha féltékeny vagy, ez igaz?

Figyelt kérdés
És jó a kapcsolatban az ha el tudunk hülyülni?Úgy viselkedünk néha mint a gyerekek,pl random fogócskázunk (kapj eel,megfogom es utána ő kerget) meg csikizzük egymást,néha eljátszuk hogy megsértődünk,néha megharap engem és képen nyal,csapkodjuk egymás fenekét és számoljuk ki adott többet a másiknak.Persze ha olyan van rögtön vissza állunk szerelmesbe,akkor csak pusziszkodunk,ölelkezünk,meg ilyenek. Jó a kapcsolatunk vagy változtatni kell?És igaz az hogy ha nem vagyok féltékeny nem szeretem?

2018. szept. 2. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

A féltékenység a bizalom hiánya. Ami fakadhat az önbizalom hiányából is, ha ok nélküli.

Egyébként alacsony intelligenciára vall, mert egy embert nem lehet birtokolni. Ha el akar menni, azt el kell fogadni.

2018. szept. 2. 23:04
 12/20 A kérdező kommentje:
Es ha ugy talalkozunk hogy reggel es delutan a ket kulon suli miatt akkor ismet erezzuk hogy szeretjuk egymast es elmulik a megszokottsag?Es az baj ha nehez megszokni hogy a suli utan mindig velem van?mert eddig suli utan nm volt velem de most gimis lett es o is abba a varosba jar suliba ahova en es most mindig velem van suli utan es a buszon
2018. szept. 3. 15:28
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Most mit kérdezgették már nem azért. Mi a párommal alig látjuk egymást és nehéz kibírni, te meg nap mint nap látod. Ne avyalj már annyit hanem örülj neki.
2018. szept. 3. 15:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
*kérdezgetsz
2018. szept. 3. 15:39
 15/20 A kérdező kommentje:
orulok en annak h latom de vannak amik aggasztanak h hatha ramegy a kapcsolatom..tudlak sajnalni h neha latod
2018. szept. 3. 19:57
 16/20 A kérdező kommentje:
es mik a jelei annak ha kiszerettem belole?
2018. szept. 4. 15:17
 17/20 A kérdező kommentje:
nagyon megkever engem az hogy nincs velem egesz nap es egyedul maradok a mardoso rossz erzesekkel😯
2018. szept. 4. 15:19
 18/20 A kérdező kommentje:
egyszer tudom h szeretem maskor felek h nem
2018. szept. 4. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha nincsenek közös célok értelmetlenné válik a kapcsolat. A kiszeretés tünete, ha unatkozik melletted. Vagy nem várja, hogy újra együtt legyetek.
2018. szept. 4. 21:28
 20/20 A kérdező kommentje:
nem unatkozunk soha ha egyutt vagyunk meg mindig varjuk hogy talalkozzunk es orulunk is egymasnak
2018. szept. 7. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!