Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-17-18 éves lányok, mi vonzó a korotokbeli fiukban?
Én például azt szeretem ha egy fiú figyelmes, aranyos, romantikus, mint a filmekben xd.+ ha még jol is nezki akkor már csak hab a tortan. De sajnos még egy ilyen herceg sem jott még...😢
Amugy nem tudom miért gondolják a fiuk hogy a lányoknak csak fogdosas kell, meg folyton sirnak... egy csomo korombeli lany van akik ont arra vágynak amire én csak hát. Annyi kocsog fiu van itt a suliba hogy nem hiszem el...
Vannak kivételek, nem mind ilyen. Én sem vagyok az pl. Talán ez is egy ok hogy a korombeli srácokkal nem jövök ki. De ugyan ez van lányoknál is. Kamu hogy 3 évvel előbbre vannak. Ez egyén függő. Semmi érettség, náluk meg legyen izom, meg BMW és már repül is a bugyi. De itt is tisztelet a kivételnek.
A nyálgép páwáktól én is undorodom ahogy a hozzájuk tartoző lányoktól is. Ritka manapság az olyan lány aki igazán nőies és kifinomult, mint ahogy az igazi férfiak is. El kúrt egy korszak ez a mai emberek :D.
Nekem mindegy hogy korombeli vagy sem ha normális. Amit lentebb leirtál az számomra elfogadhatatlan lenne.
Egyébként a párom sem korombeli, viszont normális és imádnivaló.17l
"Tapadosabb a naci mint rajtatok, nőiesebb viselkedés, ocsmány beszéd,4-5 ital után már vállalhatatlan magatartás, könnyü drog használat, dedós megnyilvánulások, fogdosás, kiretusáltabb profilkép mint egy nőnél, vinnyogás,2 hét után dob ha ki sexelte magát?"
Fhúj D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!