Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem kívül mi jó dolog van még az életben?
Egész eddigi életemben a szerelem után kutattam.
Annyira szerettem volna azt hogy valaki szeressen engem,hogy egy csomó időn át párt próbáltam találni magammak,szinte már a szerelem és a boldogság megszállottja lettem.
De most a 100. csalódás környékén úgy érzem hogy kiégtem és már a szerelem szó hallattán és hányingerem van.
Azt hiszem,hogy soha többet az életben nem fog érdekelni a szerelem és majd szüzen is halok meg,de ha sok-sok év múlva valahogyan mégis érdekelni fog engem a szerelem,akkor talán majd változtatni fogok ezen az állásponton. De ha lesz is akkor sem mostanság lesz.
Azért teszem fel a kérdésemet,mert eddig a szerelem éltetett,de most muszáj találnom valami mást, valami újat, valami jót, valamit amit nem sosem unok meg ennyire.
A válaszokat meg előre köszönöm!
A szerelem elmúlik.
Minek akaszkodsz ennyire hozzá? Ez szánalmas.
Nekem sem volt még barátom, aki meg azt mondja hogy menjen bulizni... mi van ha nincs kivel 😣
A csgo-t adom 😁 legjobb😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!