Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
2 évet voltam együtt vele, és képtelen vagyok kiverni a fejemből. Pedig már nem is nyomozgatok utána, nem nézem a képeit, próbálok rá nem gondolni, de egyszerűen nem megy. Több, mint fél éve nem vagyunk együtt, neki és nekem is van párom..Nem tudom mit tegyek. :( Szeretnék vele beszélgetni, mert annyi kérdésem lenne felé, de nem akarok bonyodalmat semelyikőnk részéről, de megbolondít ez az érzés. Nem hiszem el, hogy két szenvedélyes év után belőle minden érzés eltűnt..

2018. aug. 31. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Beszélj meg vele egy találkozót, és adj ki magadból mindent, hidd el megkönnyebbülés lesz. Ha még ő is érez irántad valamit, akkor még jó vége is lehet! Sok sikert
2018. aug. 31. 20:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Ööö...rosszul értelmeztem vagy tényleg azt írod, hogy van párod, de te még az exed után vágyakozol? Eleve nem kéne addig új párkapcsolatba ugrani, míg nem heverted ki az előzőt. Nem tisztességes a jelenlegi pároddal szemben. Azért nem tudod elfelejteni, mert nem hagytál időt magadnak, hogy normálisan, egyedül feldolgozd a szakítást.
2018. aug. 31. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!