Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem de nem tudom elfelejteni (? )
Figyelt kérdés
Kb fél éve rágódok rajta.. És volt amikor napokig nem akudtam.. :/
Beleszerettem de nem ez a hiba.. Hanem hogy reménykedek.. Valaki tud egy módszert? Padlón vagyok..(próbálok ismerkedni)
16/l
#MMK.
2018. aug. 11. 12:17
1/5 anonim válasza:
Honnan ismered? Hany eves a pasi? Beszelgettel mar vele? Kicsit reszletesebben irj
2/5 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is. Én próbálom megutslni de nem megy. Az érzés màr egy fokkal jobb. De úgy érzem mintha elvágnák a torkom ha ott van. Írj ha ki akarod beszélni magadbol
3/5 anonim válasza:
Én is igyvagyok. Csak remenykedek. Ha akarsz beszelgetni irj nyugodtan :)
4/5 anonim válasza:
mindenkivel elő fordulhat (velem is volt már olyan) Amúgy meg miért nem ismerkedsz meg vele? Vagy ha ismeritek egymást akkor miért nem kezdeményezel ?Egy próbát megér,és nyugi,nemkell félned,attól még Nem leszel qrva ha te kezdeményezel..Hisz logikus is,te kezdeményezel,ő neki pedig kell átvenni az ügyet.És ha nem jön össze,akkor túl kell magad rajta tenned (el kell felejtened )Olyan emberre feleslegesen fecsérled az időd,aki nem viszonozza az érzéseid..20F
5/5 anonim válasza:
Én már nem is foglalkozok vele,akit szerettem,magasról sz.rok rá..De már elmúlt mert nem látom egy ideje..nem gondolok rá,úgy volt hogy beszélek vele,lépek,de mégse akarok,elbizonytalanodtam,végül lesz.rom őt és az erősségeim közé tartozó dolgokra koncentrálok,a saját életemet építem nem a közös jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!