Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor mùlik már el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mùlik már el?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 5 hónapja szakìtott velem a barátnőm, nagyon szerettem és nagyon rossz volt mikor szétmentünk.

Azóta próbálok túl lenni rajta, elkezdtem ismerkedni. Viszont minden randin az történik hogy alig tudok odafigyellni a lányra mert ilyenkor az exem jár a felyemben, mintha a mániâmmá vált volna.

A többi lányban csak a külsőt tudom most értékelni, mert csak az jár a felyemben hogy Ő mennyivel viccesebb, okosabb, kedvesebb volt.

Visszaszerezni nem tudom, mert már kapcsolata van, és valamiért nagyon utál

(máig nem tudom az okot)

Annyira szeretném legalább a Barátságát visszanyerni. A lányoknak mennyi idő kell ehezz a szakítás után?

19F

2018. aug. 30. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy jo megoldas van: megprobalod teljesen elfelejteni. Facebookon, Instagrammon, stb. nem koveted tovabb, minden emleket eldugsz. A baratsagot felejtsd el. Innentol csak magaddal foglalkozol, azaz tobb energiat es idot foritasz sajat hobbidra, sportra, tanulmanyaidra, barataidra, bulizol, stb.. Elobb-utobb tul leszel rajta, es kesz lesz6el masokkal ismerkedni.
2018. aug. 30. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Az még lemaradt, hogy mikor összejött a mostani kapcsolatával én nagyon hülye voltam és megpróbáltam szétszedni őket. Ezt próbáltam ùgy intézni hogy ne szerezzen róla tudomást, hogy én állok e mögött, de nem biztos hogy sikerült. Kaptam olyan visszaéléseket miszerint tud róla.

Ez megbocsájtható? Ha tényleg tudja,akkor el tudja hesegetni annyival, hogy csak hülye voltam? Vagy ezzel a lépésemmel teljesen elvesztettem az irántam érzett tiszteletét és szeretetét?

2018. aug. 30. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudnám barátként kezelni, mielőtt összejöttünk is azok voltunk hosszù időn keresztül és az az időszak talán jobban hiányzik mint a kapcsolatunk.
2018. aug. 30. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Jól írja az első, ha túl akarsz lépni rajta, akkor a barátságot szépen elfelejted. Tiltod a közösségi oldalakról, és az emlékeket elrakod, hogy véletlenül se jusson eszedbe róluk. Majd szépen hobbik után nézel, barátokkal vagy, és próbálsz kikapcsolódni. Lépj ki a komfortzónádból és próbálj ki új dolgokat. Egy idő után mindenen túl lehet lenni.
2018. aug. 30. 21:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Jól mondják az előttem szólók. Tiltsd le mindenhol és foglalkozz magaddal. Sajnos én is szenvedek de már 8 hónapja és már hozzászoktam. Teljesen ez az érzés nemfog megszünni.
2018. aug. 30. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!