Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek túl rajta?
Sziasztok!
Van egy lány,aki nekem nagyon sok fájdalmat okozott. Nagyon szerettem őt de sajnos ő engem nem.
Teljesen elvarázsolt,ő lett életem szerelme,de egy szörnyű napom nagyon csúnyán váltunk el egymástól,befejezetlenül...
Még annyi minden van,amit mondanák neki,de már nem lehet.
Az egyetlen ésszerű dolog a továbblépés de nem megy.
Kérlek segítsetek,hogy el tudjam őt felejteni.
Szinte mindenről amit meglátok ő jut az eszembe.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát ne itt sajnáltasd magad 😝
Naponta történik ilyen, lépj tovább
#3 Tudom de velem nem mindennap történik ilyen
#4 Igazad van
#1 Most látom hogy arra a kérdésedre nem is válaszoltam,hogy miért szeretem még mindig,ezért most erre is válaszolok:
a sok rossz dolog előtt rengeteg jó dolgot tett velem,rengeteg szép emlékünk van,amit nem lehet csak úgy elfelejteni,ő volt az,akinek a szemében megláttam a végtelent,aki megtanított szeretni,
akivel együtt nevettem,sírtam, túl sok érzést váltott ki belőlem ahhoz hogy olyan könnyen el tudjam felejteni de majd egy nap majdcsak sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!