Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi esik nektek a jobban?
Ha az addot helyzet: Van egy fiú aki bejön nektek, de már rég nem beszéltetek és várod hogy mikor ír már megint rád. Ha este elalvás előtt kaptok egy üzenetet tőle vagy ha reggel felkelés után veszitek észre az üzenetet?
Lehet rosszul fogalmaztam meg de szerintem a lényeg az átment:)
Szerintem jobb ha reggel kapja meg. Akkor irhatsz neki tobb dolgot is pl ilyen alap dolgokat: jo reggelt, legyen szep napod, alig varom h talalkozzunk a suliban(persze ha egy suliba jartok), ilyenek. Este bem tudsz sok mindent irni neki plusz valoszinuleg ejszakaba nyuloan beszelgetnetek es ha masnap suli van akkor hulla faradtak lennetek.
16/l
Nyilván ha rám írna,ako nekem bejön, akkor mindegy mennyi az idő, rohadt boldog lennék tőle..
Nyilván ha mondjukpercre pontosan megvan vkinek a napirendje és mondjuk nem fér bele h most nekiálljak beszélgetni,akkor nyilván nem reggel, mert akkor csak idegesiteném magam h, basszus... Irt végre aki tetszik, de most vagy elkészülök vagy dumálunk.
Ugyanigy este.. Ha késő van, vagy van dolgom este akkor az úgy nem igazán jó.
Viszont ott mégis egyszerűbb szakitani egy kis időt arra h beszélgessünk.
Én pl. a reggeli üzitől jobban meglepődnék és mondjuk egy hétvégi nyugis napon jobban is örülnék neki.
Viszont ha mondjuk suli van, és reggel sietek akkor pedig az estinek.
Szal ez teljesen lány függő
Persze egyénfüggő, de összességében szerintem jobb erre kelni :)
Pont azért, amiért írták már korábban, hogy akkor nem tudnék aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!