Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Meg éri ez még vagy hagyjam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg éri ez még vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Még nyár elején meg ismertem egy lányt akinek az egyik barátom mutatott be de neki akkor már volt barátja ezért nem is annyira érdekelt, aztán olyan július felé elkezdtünk beszélgetni és ő is érdeklődést mutatót felém aztán amikor szakított a barátjával akkor is nagyon jó viszonyba voltunk már meg akartam kérdezni hogy nincs e kedve jobban megismerési egymást és előtte bedobta hogy nem akar több kapcsolatot, aztán mondta hogy van egy fiú aki nagyon tetszik neki és azóta ő nem is nagyon keres engem miközben napi szinten beszéltünk most meg ha egy héten 2-szer de én még ugyan úgy érzek felé mint eddig és ma amikor beszéltem vele azt mondta hogy ma elvesztette valakivel (meg kérdeztem hogy viccel e és azt mondta nem) szerintetek megéri még őt szeretni vagy csak tönkre tenném magam?

17/f

2018. aug. 26. 05:45
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem erre te is tudod a választ..

Nyár elején volt pasija ----> 1 hónappal később szakítottak

Téged használt lelkiszemetesnek vagy arra vágyott hogy kezdeményezz,de mivel nem tetted lemaradtál róla

Kb 1 hónap telt el és egy szinte idegennek adta a szűzességét

Szerinted egy ilyen lánnyal milyen kapcsolatod lenne? Hány napig/hétig esetleg hónapig tartana?!

2018. aug. 26. 06:00
 2/4 A kérdező kommentje:

Én próbáltam kezdeményezni de nem sok sikerrel,

ebben igazad van hogy mien kapcsolat lenne de én még így is szeretem és nem tudok mit csinálni

2018. aug. 26. 06:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem tiltsd le, vagy mindenesetre szakíts meg vele minden kapcsolatot. Csak be fog szennyezni
2018. aug. 26. 08:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat
2018. aug. 26. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!