Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne gáz?
17L
Van egy srác, akivel idén volt 10 éve hogy mindig együtt táborozunk, egy idősek vagyunk, köszönőviszonyban vagyunk, idén már azt is megbeszéltük hogy jól vagyunk. 3 éve tetszik a srác, de annak hatására hogy tetszek neki. Több táboros barátomtól hallom vissza hogy így van, meg hát folyton bámul, figyeli mit csinálok, ha eltunok keres. Most áprilisban egy barátnőmmel nagyon összevesztem, erre mérgeben ezt megírta neki, (a baratnom 15 eves,😒) én meg mérgemben őt is és a srácot is kitöröltem:D. (Igen ovi, igen hugyos vagyok stb stb stb...de megijedtem) Nem volt idén semmi változás csak annyi h rakerdezett h miujsag velem. Ugyanugy figyelt engem,es amugy baromi helyes, igy ebbol jon h rengeteg lany veszi ot korul, de ugyanugy figyelt mint eddig,ha megjelenek fel percenkent felemnez. Mennyire lenne gaz ha megint bejelolnem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!