Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 évig távkapcsolat működhet?
Figyelt kérdés
A barátomnak el kell mennie tovább tanulni kb 400 km-re tőlem nagyon szeretjük egymást és megbízunk egymásban. Tudnánk találkozni kb 2 hónaponként plussz egy egész nyár. Utána én is elmennék hozzá mert én is oda mennék tanulni érettségi után. Ez hogy működne? Nagyon nem szeretném elvesziteni inkább kibirok 2 évet és ő is így van vele.
Én 16/l ő 18/f
2018. aug. 22. 22:28
11/16 anonim válasza:
Remélem nektek összejön. Az én barátom 40 km-re lakik tőlem,rengeteget dolgozik a nyáron,és van,hogy hetente se tudunk találkozni ilyenkor. Nekem ez elég nehéz így,mert nagyon hiányzik
Drukkolok!😘
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm😊❤én is nektek kitartás❤
2018. aug. 23. 13:23
13/16 anonim válasza:
Ha az enyém működik majdnem 1,5 éve több ezer kilométer távolsággal, akkor szerintem ez nektek sem lesz lehetetlen :D sok sikert!
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm viszont❤😙
2018. aug. 24. 00:15
15/16 anonim válasza:
Miert csak ilyen ritkan tudnatok talizni?
400km nem a vilag masik fele,gyakrabban is lehetne ingazni.
Persze nem ismerlek titeket, biztos megvan az oka.
16/16 A kérdező kommentje:
Az iskola az oka nem tud akármikor jönni és én se tudok akármikor menni:/
2018. aug. 29. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!