Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem a barátomat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem a barátomat és valami nagyon cuki dologgal szeretném meglepni, tudnátok segíteni ebben?

Figyelt kérdés
szerelem,ajándék,cuki,meglepi,szeretet

2018. aug. 21. 22:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hidd el pedig, hogy a dupla szopást nehét felülmúlni :D de te tudod....
2018. aug. 22. 22:14
 12/13 anonim válasza:

en vettem a baratomnak kedvenc edesseget es rairtam egy cetlire hogy szeretem es joetvagyat hozza es elmondasa szerint egesz nap mosolygott es nagyon orult az ajandeknak

es sztem ugy ird ra ha ezt csinalod hogy beceneveket pl Bubutol Babonak mert ugy cukibb

2018. szept. 21. 15:52
 13/13 anonim válasza:
lehagytam hogy en nevvel irtam es kesobb jutott eszembe hogy becenevvel is irhatnam hogy tolem neki :)
2018. szept. 21. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!