Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Írjak neki? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki? Többi lent

Figyelt kérdés
Egy sraccal lassan egy honapja ismerjuk egymast, elhivott tobbszor is talalkozni. Jokat beszelgettunk mindig is, nagyon kedveltuk egymast. Pár napja nem írunk.. Nagyon fura, hiszen eddig mindig irt, nagyon jokat beszelgettunk mindig tenyleg. Legutobb amikor irtunk (csutortokon, 16-án) ugy volt hogy irtunk aztan megakadt a beszelgetes es fel oraig nem irtunk.. aztan utana annyit irt hogy szia joejt.. en is elkoszontem tole de azt mar akkor nem nezte meg, csak masnap. Aztan masnap reggel megkerdeztem tole hogy miert lepett le olyan gyorsan, arra csak annyit irt hogy ki van merulve stb..De mondjuk ezt akkor este is megtudta volna irni de mind1. Es most nem tudom hogy irjak-e ra amikor elerheto lesz, vagy varjak addig amig majd egyszer ő ir?

2018. aug. 19. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj nyugodtan
2018. aug. 19. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!