Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/6 anonim válasza:
Annyi ilyen kérdés van, hogy már lassan belerokkan a GYIK. Nem igaz, hogy nem vagy annyira kreatív, hogy ne tudj írni neki egy üzenetet. Nem fog megenni téged vacsorára. A legrosszabb dolog, ami történhet, hogy elküld a halál falloszára, azt meg ki lehet heverni. Szedd össze magad.
4/6 anonim válasza:
Küldj neki szivecskét,aztán majd meglátod,hogy reagál.
5/6 anonim válasza:
szerintem úgy hogy: Szia! Láttalak a ... on és gondoltam rád írok, mert szimpatukus voltál.
Nem tudom hogy ez jó-e. De akár simán Sziával is köszönhetsz, utána valószínűleg ő visszaköszön, te kérdezhetsz róla dolgokat, hátha válasszol. És innentől elindul a beszélgetés
6/6 anonim válasza:
küne irj neki smemit csak küldj neki egy mosoly smile-t meg egy szivecskét abbol érteni fogja. Manapság ugy is ez a divat ha jol tudom.....Aztán ha lesz folytatás lehet küldözgetni a szavak nélküli smile-kat beszélgetni oly felesleges, véletlenül se ird meg mit érzel iránta mert még megijedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!