Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még vagy ne?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy legjobb lány barátom és úgy látszik, hogy beleszerettem. Rengeteg bizalmas témát kitudunk beszélni, hatalmas a kötelék. Nem tudom hogy ő hasonlóan érez-e, de az biztos, hogy neki is megfordult már a fejében, hogy lehetne-e köztünk több mint barátság. Minden nap beszélünk, rengeteget. Bíztatgatjuk egymást, Hívásban beszélünk. Nem tudom, hogy jó lenne-e következő találkozásnál elmondani neki. Nem vagyok egy főnyeremény pasi, de tud rólam mindent. Nem szűnne meg a barátságunk. Ti hogy tennétek?2018. aug. 18. 19:59
1/9 anonim válasza:
Én mindenképp azt mondom, mondd el neki. Nem kell ezt túl lihegni mint az olcsó nyálas filmekbe (szerelmi vallomás...), csak mondd el neki lazán, természetesen. Ha rosszul reagál, akkor se legyél feszült, próbálj nyugodt maradni és elfogadni a válaszát. Sok sikert:))
2/9 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy a másikba akkor az már nem barátság. De amúgy igen, következő találkozásnál ejtsd meg a témát. Vagy próbálj meg felé közeledni, hogyan reagálna meg minden. Utána már te érzed a helyzetet. Sok sikert.
3/9 anonim válasza:
Majd mindenképp írd meg, mi lett ^^
4/9 A kérdező kommentje:
A találka leszervezve, nagyon köszi az eddigi válaszokat, majd kaptok beszámolót!
2018. aug. 19. 12:23
5/9 anonim válasza:
Waaadejó :DD Sok sikert ^^ Szurkolok :3
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 4-es is hasonló helyzetbe van?
2018. aug. 20. 14:41
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös* bocsánat :D
2018. aug. 21. 12:13
8/9 anonim válasza:
Hááát.. A srác belém van esve, és eléggé flörtölősre
vette a figurát 😅
Szóval nem ugyanaz az esetén
Szimplán imádom a love storykat 😂😂
9/9 A kérdező kommentje:
Szóval elmondtam, sajnos kozbe jott egy masik csavo a reszerol, es mondta hogy most nem es erzodott a szavaibol hogy ez a jovo dolga. Probalom pozitivan felfogni a dolgokat es varni, mindenkinek koszi!
2018. szept. 9. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!