Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek csak húzza a fejem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak húzza a fejem?

Figyelt kérdés
Mar lassan egy honapja beszelgetek egy sraccal, talalkoztunk is 4szer. Kedveljuk egmast.. gondoltam ra hogy esetleg a kesobbiekben meg fogja kerdezni hogy ossze jonnek-e vele. Minden baratnom azt mondja hogy tetszek neki. De en ugy vagyok vele hogy ha tenyleg tetszenek neki, es szeretne tobbet, akkor lepne. De nem lep. Eleg bizonytalan vagyok, minden este szoktunk irni, tegnal is irtunk. D egyszercsak megakadt a beszelgetes, nem irt fel oraig, aztan annyit irt hogy “szia joejt aludj jol” persze tett hozza ilyen szokasos emojikat mint amiket szoktunk irni.. enis elkoszontem tole tegnal este de azt mar meg sem nezte. Ma reggel megkerdeztem hogy mi volt a baj tegnap hogy ugy lelepett, es azt irta hogy ki van merulva meg nem jonnek ossze a dolgok.. aztan irtam ra hogy megertem, persze csak megijedtem mert azt hittem hogy en basztam el valamit.. arra annyit irt hogy “jah vagom” emojikkal... Nem vagyok tisztaban a dologgal, hogy mi van koztunk

2018. aug. 17. 13:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Az a 4 találkozás szerintem nagyon kevés, ismerd meg mint barátként, utána bármi össze jöhet - lehet csak barátkozni akar (egyenlőre)..
2018. aug. 17. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ez a "ja vágom"-féle válasz elég érdekes, mármint abból a szempontból, hogy nem azt írta, hogy jaj, dehogy, nem veled van a baj... De lehet csak én veszem túl szó szerint a dolgokat. Annyi biztos, hogy mindenképp több időt kéne együtt töltenetek személyesen, mert az oké, hogy x ideje írogattok egymással, de az semmi, hisz a valóságban teljesen másképp mennek a dolgok. Úgy ismered meg igazán a másikat. Sok ember másképp is viselkedik élőben, mint neten, már olyan szempontból, hogy beszédesebb, lelkesebb. Pont azért mert nem annyira csípi a netes világot és jobban preferálja a személyes beszélgetéseket.
2018. aug. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!