Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a féltékenységem ellen?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan egy éve vagyunk együtt, ő 19, én 18 éves vagyok. Szeretjük egymást, nem vitatkozunk, egy baj viszont velem van; iszonyatosan féltékeny vagyok. Gyűlölöm, ha elmegy bulizni, ha összeül a barátaival, mert ő spontán ember, spontán jönnek a buli ötletek. Ezzel nekem csak annyi a kivetnivalóm, hogy a barátom egy igazi “tízpertizenkettő”, gazdagok, én pedig egy középkategóriás leányzó vagyok, nem csúnya, de nem is szép (véleményem szerint). Attól félek, hogy egy buliban meglát egy jobbat és nekem annyi. Nem is féltékenységnek hívnám ezt, inkább csak félelemnek. Végignézek a korombeli lányokon, szép arcúak, “menők”, álom alak, tökéletes smink, stb. Ez nem az én világom és bennem van a félsz, hogy egyszer kiszemel egy ilyet. Többször mondta már, hogy neki én vagyok az álom és rájuk sem néz. Volt köztetek ilyen? Ha igen, ti hogyan tettétek túl magatok azon, hogy a barátotok bulizni jár és többszáz gyönyörű lány veszi körül?2018. aug. 16. 20:25
1/2 anonim válasza:
A féltékenység alapjáraton a bizalom és az önbizalom hiányának tünete. El kell fogadnod amit mond, bíznod kell benne. Ha tudatosítod, hogy téged szeret, és ha mégis megcsalna, akkor ő nem elég jó neked, akkor sokkal erősebb lehetsz :) tudom, hogy mondani könnyű, de ez nem vezet jóra, hidd el
2/2 laonda38 válasza:
Mivel gazdag,bármit megfog tenni.
Nem te leszel,(az első,és utolsó)
Néha vigyen el téged is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!