Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan fog ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan fog ez alakulni a továbbiakban?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit körülbelül 2 hete ismertem meg egy társkereső oldalon. Nagyon sokat beszélgettünk, azóta kétszer találkoztunk is. Ő már 5 párkapcsolaton van túl, az utolsónakegy fél hónapja lett vége. Az első alkalommal még nem mertem, de a második találkozás végén bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Ő átölelt és azt mondta, hogy "annyira szeretnék igent mondani, de nem tudok". Nekem vele ellentétben még soha nem volt kapcsolatom, csak próbálkozások amiknek elutasítás lett a vége. Azt mondanom sem kell, hogy ezután én nagyon a padlóra kerültem, mert egy igazán különleges lánynak találom őt. Ezután telefonon megbeszéltük a dolgot és azt mondta, hogy most nem akar kapcsolatot és nem tudja, hogy akar-e még valaha egyáltalán kapcsolatot. Mivel nagyon szeretem a személyiségét és nagyon jól el tudunk beszélgetni ezért nem akartam, hogy emiatt megromoljon a kapcsolatunk, megbeszéltük, hogy barátok maradunk. Szerintetek hogyan fog ez kihatni a barátságra? Lehetséges, hogy szimplán csak azért mondott nemet, mert szakítás után van és a későbbiekben meggondolhatja még magát? Mi a véleményetek?
2018. aug. 15. 16:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Az eset óta is tartjuk a kapcsolatot és nagyon jól elbeszélgetünk
2018. aug. 15. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem akar semmit,csak így hátrált ki
2018. aug. 15. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet meg valami

Szakitas utan en sem tudnek ilyen gyorsan osszejonni massal

Csak nyugalom, turelmesnek kell lenni :)

A turelem biztos hoz valamit jot vagy rosszat

Szval hajra :D beszelgessetek es talalkozzatoook es minden kiraly lesz :)

2018. aug. 18. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!