Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejárunk, elvagyunk, ez így jó lehet a továbbiakban?
Figyelt kérdés
Fél éve legjobb barátok vagyunk.Októberben kimondtuk, hogy szeretjük egymást.Aztán 2 hónapig tarott,hogy összejöjjünk,elmentem hozzájuk, bemutatott a szüleinek, és filmeztünk, aztán 2 hétre rá szakítottunk.Azóta volt már egy barátnője, sokat veszekedtünk, de állítólag a csajjal is csak engem akart elfelejteni.2 hete voltam nála és hát több volt mint csók.Összevesztünk megint szokás szerint, de most újból kibékültünk, és megint megyek hozzá szombaton..Összejönni nem szeretnénk, de jónak tartjuk ezt, amit most csinálunk, mert egyszerűen nem bírjuk egymás nélkül. 16/L
Szerintetek hogyan tovább?
2017. márc. 6. 18:50
1/3 anonim válasza:
Hjaaaj ez a tipikus se veled se nélküled. Nehéz helyzet. Szerintem addig amíg nem találsz egy olyat aki tizből százas addig nyomhatjátok a nemi életet romantikát de szerintem át kéne alakulnotok legjobb barátokká. Ez egy mókuskerék ki kell jönni belőle különben csak szenvedsz
2/3 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazad van!Ebben nincs szevedés, hálistennek élvezzük:)
2017. márc. 6. 19:05
3/3 anonim válasza:
Szerintem vagy egyezettek meg abban, hogy járjatok, vagy legyetek csak barátok. A köztes llapot nem a legjobb helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!