Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fiú aki ilyent ír?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. És bejelöltem rám írt és egyszerűen mind olyanokat irt hogy elvehetem-e a szüzességed s hasonlókat! Normális egyáltalán???2018. aug. 14. 20:15
1/5 anonim válasza:
Olyan, aki dugni akar. Hidd el, majdnem mindegyik tini srácban lezajlik ez, csak nem mondják ki. Ennek ellenére ha nem poénból mondja, pofátlanság, és ilyen értelemben nem normális (hogy kimondja), de egyébként az.
2/5 anonim válasza:
Vagy beteg humora van vagy meg akar fektetni. Nem vesz komolyan, nyugi.
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondják valójában nem ilyen de én nem hiszem. Akkor nap mikor írta ezeket meg sok más lánnyal is írt s nagyjából ugyanazokat. Egyik barátnőmnek azt írta hogy jó a segged megfoghatom!
2018. aug. 14. 20:34
4/5 Ancsa5567 válasza:
Ez szerintem tiszteletlenseg tole...
Ha ilyeneket ir, nem erdemes vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!